David Beckham kimdir, spor, transferi, kasları, sevgilisi

jrmateja | 18:42 | 0 yorum



David Beckham
David Beckham bilgileri: Adı: David Robert Joseph Beckham OBE
Doğum Tarihi: May 2, 1975
Doğum Yeri: Leytonstone, Londra
Uyruk: İngilizce
Boy: 180 cm (5 ft 11)
Ağırlık: 67 kg (8 libre 10st)
Gözler: Yeşil
Saç: Kahverengi
Residence: Hertfordshire ve Madrid (İspanya)
Medeni Durumu: Evli Victoria
Oynadığı Kulüp: Real Madrid (İspanya)
Pozisyon: Orta saha
No: 23


Biyografi: David Beckham markası da elit bir global reklam olan İngiltere, en ikonik sporcuların biridir. O, 2000'den 2006 yılına kadar İngiliz milli takımının kaptanı oldu üç farklı FIFA Dünya Kupası, orta sahada attı ve Los Angeles'a taşınmaya kabul etmeden önce Manchester, İngiltere ve İspanya'nın Madrid kulüpleri için oynadı 1 Temmuz 2007 tarihinde beş yıllık sözleşme başında Los Angeles Galaxy takımı ile oynamak.

O Leytonstone 2 Mayıs tarihinde David Robert Joseph Beckham, 1975, Doğu Londra, İngiltere, Ted Beckham oğlu, bir mutfak yükleyici ve Sandra Batı, kuaför doğdu. Çok net olmamakla birlikte, Beckham'ın anne tarafından dedesi Yahudi olduğu, ve o bir etkisi olarak din hakkında konuşurken edilmiştir, ancak İbranice İncil (Eski Ahit) Şarkıları "İbrani" Song yazılmış bir dövme taşıdığını uygulaması Yahudilik veya başka bir inanç. Beckham, her zaman, çünkü inançları rahatsız olabilir diğerleri dikkate alınarak dövmeleri örtbas etmek için uzun kollu oynamıştır.






















































Ailesiyle tarafından yetiştirildi, Manchester United taraftarları, Manchester ve Bobby Charlton futbol okulu bir çocuk olarak FC Barcelona'da bir eğitim oturumunda bir yer kazanmıştır katıldı. 1986 yılında West Ham United karşı bir maç için Manchester United maskotu oldu. 1992 - 2003 Beckham, Manchester United için neredeyse 400 maçta yaptı ve resmi kayıt 265 oyunları ekibi üst düzey subaylar, sadece 62 gol olmasına rağmen, 85 gol attı. 1998 FIFA Dünya Kupası yılında bütün İngiltere'yi eleme maçları oynadı ve birçok büyük zaferler kazandı. Rakibinin daha sonra Beckham göndermek için çağırıyor, oyun ve hakem sırasında kişiye aşırı reaksiyon Beckham kapalı göndermeye çalıştığınız kabul etmesine rağmen, Arjantin'e karşı İngiltere maçında şiddetli hareketten için bir kırmızı kart aldı. İngiltere elendi oyunu kaybettikten sonra, Beckham, bir günah keçisi yaptı ve eleştiri ve medyada kötüye hedef oldu.

David Beckham
David Beckham
David Beckham
David Beckham
David Beckham
 




David Beckham show yapıyor, David Beckham hareketleri, David Beckham kasları, David Beckham videoları, David Beckham videosu, David Beckham sevişme sahnesi, David Beckham ve sevgilisi, David Beckham 'nun sevgilisi kim, David Beckham futbolu, David Beckham futbolcu, David Beckham sert, David Beckham saatleri, David Beckham takım elbiseli foto, David Beckham takımı, David Beckham hangi takımda, David Beckham ne zaman, David Beckham oynadıgı futbol, David Beckham puanları, David Beckham ödülleri, David Beckham camiası, David Beckham dergi fotoğrafları, David Beckham parası, David Beckham geliri, David Beckham fitatı, David Beckham ücreti, David Beckham aldığı para, David Beckham transferi, David Beckham transferleri 2013, David Beckham 2013 te hangi takıma gidecek, David Beckham futbolu ile ilgili tüm haberler bu başlık altında bulunmakta. David Beckham gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur. BİLDİRSEL.BLOGSPOT.COM HABERİDİR ! , David Beckham Euro 2012, tenis, basboll, basebool, baseball, tennis, rocket, racket, seksi, seksi poz

Category: , , , , , , ,

0 yorum