Albin Ekdal kimdir, spor, transferi, kasları, sevgilisi

jrmateja | 17:42 | 0 yorum



Doğum Tarihi: 1989/07/28
Doğum yeri: Bromma
Yaş: 22
Boyut: 1,86
Ağırlık: 75 kg
Uyruk: İsveç
Pozisyon: Orta saha -
Ayak: sag
Piyasa değeri: 2.500.000 TL 2.800.000 €
Oyuncu danışmanı: Martin Klette
Kulüp: Cagliari ve Juventus ile Ortağı Olduğu

Albin Ekdal (Stockholm, 28 Temmuz 1989 doğumlu) orta sahada Serie A kulübü Cagliari oynadığı İsveçli futbolcu.
Albin Ekdal kariyerine başladı ve 2007 başında Allsvenskan sezon Brommapojkarna içinde. O, büyük bir sağ tıklama, ancak oynadığı bir orta saha veya sağ kanat oyuncusu olarak.
May 23, 2008, o Juventus ile resmi bir dört yıllık sözleşme imzaladı. ekdal gibi Chelsea ve Inter Milan gibi reddediyorum, o büyük kulüpleri tarafından teklif sadece 16 ve 17 yıl idi, babası, çünkü Lennart Ekdal muhabiri, ilk komple çalışmalarını söyledi. Napoli onun Serie Christian Poulsen yerine tezgah kapalı 75 dakika oynadı 18 Ekim 2008, tarihinde bir ilk olarak Albin Ekdal1-2 yenilgi.

 Albin Ekdal
Albin Ekdal
 Albin Ekdal
 Albin Ekdal
 Albin Ekdal
 Albin Ekdal

Albin Ekdal show yapıyor, Albin Ekdal hareketleri, Albin Ekdal kasları, Albin Ekdal videoları, Albin Ekdal videosu, Albin Ekdal sevişme sahnesi, Albin Ekdal ve sevgilisi, Albin Ekdal 'nun sevgilisi kim, Albin Ekdal futbolu, Albin Ekdal futbolcu, Albin Ekdal sert, Albin Ekdal saatleri, Albin Ekdal takım elbiseli foto, Albin Ekdal takımı, Albin Ekdal hangi takımda, Albin Ekdal ne zaman, Albin Ekdal oynadıgı futbol, Albin Ekdal puanları, Albin Ekdal ödülleri, Albin Ekdal camiası, Albin Ekdal dergi fotoğrafları, Albin Ekdal parası, Albin Ekdal geliri, Albin Ekdal fitatı, Albin Ekdal ücreti, Albin Ekdal aldığı para, Albin Ekdal transferi, Albin Ekdal transferleri 2013, Albin Ekdal 2013 te hangi takıma gidecek, Albin Ekdal futbolu ile ilgili tüm haberler bu başlık altında bulunmakta. Albin Ekdal gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur. BİLDİRSEL.BLOGSPOT.COM HABERİDİR ! , Albin Ekdal Euro 2012

Category: , , , , , , , ,

0 yorum