Reenkarnasyon testi, nedir, var mıdır 2012

jrmateja | 23:07 | 0 yorum



Reankarnasyon, yani  yeniden dünyaya gelme, gizemli ve tamamen ruhsal bir olay olarak adlandırılır. Ölen birinin ruhunun başka bir vücutta yeniden hayat bulacağı inancı dünyanın en eski ve yaygın inançlarındandır. Bu inanca göre ruh 2 kere veya birkaç kere doğar ve önceki hayatını hatırlamaz.



Birçok din bize ölümden sonra tekrar dünyaya gelebileceğimizi söylerBazı insanlar aslında iknaYeni bir beden yeni bir hayat yaşamak için yine doğar. Varhiçbir gerçek reenkarnasyonu delil, ama çok varinsanların örneklerini geçmiş yaşamların hatırlanması iddiaayrıntıları da dahil olmak onlar muhtemelen bilmiyordu. Çokdiğerleri; reenkarnasyon vakaları ünlü insanlar özelliğiçok daha belirsiz olan, ama çoğu zaman daha ilgi çekici.Bard reborn olmak yada olmamakOlan William Shakespeare,iddia pek çok insan için soruünlü Reincarnations olmakİngiliz oyun yazarı. Bu çok zor değilozan olsa olmak. Bu kadarzaten onun hakkında bilinen, oradaayrıntı yok sadece "gerçek" olarakShakespeare reenkarneortaya koyabilir.DNA inkar hikayeler bir sürüreenkarnasyon bağlıdırRomanov, Rus kraliyet ailesio 1918 yılında öldürüldü.Amerikalı Donald Norsic iddiaolarak onun geçmiş yaşamında buRus çarı, o kaçtıSahara. Ama onun iddia1994 yılında çürüttü edilmiştir,DNA testleri gösterdiRomanov gerçekten miRusya'da ölür.


Reenkarnasyon testi


Bu bir dogum yılı cetvelidir.Bu cetvelden anahtar harfinizi bulacaksınız. Örneğin 1975 yılında doğmuş birinin anahtar harfi 'Z' idir. Bu harf daha sonraki aşamalarda ise önceki hayatta kim olduğunuzu belirlemenizde yardımcı olacak.




Sizce gerçek mi yalan mı ?
Reenkarnasyon ayrıca bir dini inanıştır

Category: , , , , , , , ,

0 yorum