nina dobrev kıyafetleri, nina dobrev modası

sakiz | 22:43 | 0 yorum



nina dobrev boyu kaç, nina dobrev fotoğrafları, nina dobrev sevgilisi, nina dobrev yaşı, nina dobrev kilo, nina dobrev göz rengi, nina dobrev stili

Gerçek Adı: Nina Constantinova Dobreva
Doğum Tarihi: 9 Ocak 1989
Doğum Yeri: Sofya, Bulgaristan

işi ne: Model / Oyuncu

Boyu: 1.65 m 
Kilosu: 53 kilo
Göz rengi: Kahverengi
Eğitimi: Wexford Collegiate School For The Arts / Kanada
Aşk durumu:  şu sıralar rol arkadaşı Ian Somerhalder ile birlikte 

 
ian-somerhalder-nina-dobrev-london-the-vampire-diaries-actors-15570532-2117-1800 

Nina Dobrev'i kırmızı halıda gördükçe kim bu şık kız deyip blogda yer vermeye karar verdim ve anladım ki bi tek ben tanımıyomuşum Nina Dobrev'i. İnanılmaz bir hayran kitlesi var. Adının geçtiği her post sırf onunla ilgili yorumlarla dolu. İşte şimdi tüm güzelliği ve şıklığıyla Nina Dobrev!!

 

 

Kız güzel, fizik güzel, sevgilisi güzel, giydikleri ayrı bir güzel. Bi insanda her şey mi on numara olur? Bu kızda olmuş valla. Giydiklerinin yanı sıra ayakkabı, çanta gibi aksesuar seçimleri de on numara.  O da güzelliğinin farkında ki, mini giymekten hiç çekinmiyor. Her ortamda salmış çayıra valla. Mezuniyet için kıyafet arayanlar bence Nina Dobrev'in stilinden ilham alıp yola çıksınlar. 17 yaşındaki kızlar düğüne giden görümce gibi olmak yerine Nina Dobrev gibi olmalılar bence.

 

 
 
Orayı burayı deli gibi açmadan, siyah düz bir elbiseyle nasıl şık ve sexi olunur dersi geliyor Nina Dobrev'den.Minilerden sıkıldığında uzun tuvaletler de tercih ediyor ama ben düzgün fiziğini sergilediği mini elbiseler içinde daha güzel buldum kendisini. Uzun elbise içinde böyle bi olmamışlık havası var gibi. 

 
Kırmızı halıda bu kadar şık giyinen bir kızın günlük hayatta tercih ettikleri beni biraz hayal kırıklığına uğrattı maalesef. Nina da şapkasız çıkmam abi"cilerden. Genelde şal ve şapkasız çıkmıyor dışarı. Biraz fazla karmaşık geldi günlük hali.
Nina Dobrev Hats 
 

ian and nina 
 

Dizideki rol arkadaşı Ian Somarhalder ile gerçek hayatta sevgili olan sevimli kız Nina Dobrev'i Twitter'dan @ninadobrev adresinde bulabilirsiniz :) 

Category: , , , , , , ,

0 yorum