Sniper elite v2 oyunu

jrmateja | 03:51 | 0 yorum



Sniper Elite V2 oyunu Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için İsyanı Gelişmele rtarafından yaklaşan 2012 taktik shooter oyunu video oyunudur. Bu İsyanı 2005 yılı oyunuSniper Elite bir remake.
Oyun aynı zaman dilimi ve yer yer alır - Nisan 1945'te Berlin Savaşı -. Ama şimdi ana karakteri, bir Amerikan OSS ajanı, ya Alman V-2 roket programına katılan bilim adamlarıöldürmek veya yakalamak gerekir [2]yılın 'en büyük atıcılar' biri olarak IGN tarafındanseçildi.

Sniper Elite V2 oyununun konusu:Ana karakter Karl Fairburne, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde, 1945 yılında Berlin'de takılan bir ÖSS ajandır. Bu referanslar Operasyon Ataç ve selefi Operasyonu Bulutlu, Nazi Almanya'sının bilim adamlarının işe ABD'nin planı. Diye V-2 roket programına dahil anahtar bilim adamları öldürmek veya yakalamak için çalışırken, Fairburne Nazi ve Sovyet hem de rakiplere karşı çıkıyor.
Sniper Elite V2 yerine kaba kuvvet kullanmak yerine, gizli istihdam stresleri bir üçüncü kişi tetikçi.  Fairburne keskin nişancı tüfekleri, bir susturuldu Welrod tabanca, makineli tüfekler ve Alman ve Sovyet el bombası (dahil birçok İkinci Dünya Savaşı döneminden kalma silahlar kullanır Ayrıca) tripwire bubi tuzakları yapmak için kullanılabilir. Başlığı ana özelliklerinden biri gibi mermi damla, rüzgar gücü ve bir atış çalışırken bir nefesi tutarak etkisi gibi faktörleri içeren, gerçekçi balistik olduğunu. Hareketi ve tüm diğer silahların kullanımı üçüncü şahıs görünümünde iken Sniping oyun, bir ilk kişi kapsamı görünümünde. Ilk oyunu büyük bir fark tartışmalı bir [6] giriştir 'X-Ray kill Cam', oyuncu özellikle aşırı çekim yaptığında aktive. Görünümü sonra hedefine ulaştığı hedef vücudu vücudu ve organları ve kemikleri neden hasarı yoluyla mermi geçişi göstermek için anatomik bir kesit olarak işlenir Bunun üzerine, daha da yavaşlatan önce yavaş mermi yolunu izler. Diğer yeni unsurları da konumlarını ve düşman askerleri son benekli oyuncular kaçmaya böylece oyuncu.  noktasına işaret eden bir beyaz anahat uygulanmış rakam vurgulamak için düşman savaşçı işaretlemek için güçlü olmak.
2011 yılında, İsyan bu 505 Oyunları ile başlık birlikte yayınlayarak duyurdu. May 2012 yılında serbest bırakılması için nedeniyle , oyun yerine bir netice değil, orijinal Sniper Elite bir "reboot" olarak tarif edilmiştir.  hayranlarından çağrılarına yanıt olsa sadece Xbox 360 ve PlayStation 3 bir sürüm anılır ilk duyurusu, İsyan aynı zamanda mağazalar yoluyla ve Steam online oyun perakendeci aracılığıyla PC sürümü kendini yayınlama gibi oldu duyurdu konsol sürümü. İsyanı oyuncu Adolf Hitler'i öldürmek için fırsat olan bir ön sipariş bonusu misyonu, Führer öldürün duyurdu.

Category: , , , , , , , , , ,

0 yorum