Kahve falı nasıl bakılır, kahve nasıl yorumlanır

jrmateja | 00:47 | 1 yorum


Kahve Falı Nasıl Bakılır ? Kahve Falı Nasıl Yorumlanır ?


Bir çok falcıya bakarsan kurallı olarak bakılan fal, konsantrasyon şartlıdır.Yani konsantrasyon yoksa fal bakılamaz. Eğlenceli tarzda bakılan kahve falları, basit kurallarla bakılan bir fal tarzıdır. Kahve fincanı saat istikametinin tersi yönünde, baş üzerinde üç kez çevrilir. Bu esnada bir dilek tutulur, ve fal bakılmak için fal yorumcusuna teslim edilir. Daha sonra tabağın üzerine doğru döndürülerek kapatılır.





Kahvenin üzerine metal para konarak çabuk soğuması sağlanabilir. Ayrıca bu metalin, fincan içinde çıkabilecek aksaklıklarında uzaklaştırdığına inanılıyor. Bazı falcılara göre de bu metal orada gelecek ile ilgili negatifliği önlesin diye fincan üzerine konur.





Bu, fal için konsantre olması amacıylada yazılır. Daha sonra fincanın ağız ile içilen noktasından itibaren saat yönüne doğru çevirilir ve tam bir tur attırılır. Daha sonra ilk başlangıç noktasından itibaren şekiller oturmaya ve üzerine yorumlar yapılmaya başlar.





Fincan on dakika bekledikten sonra açılır. Işık, kahve falını bakan kişinin arkasından gelecek şekilde oturulur. Fincan açılır. İlk önce fincanın orta noktasına doğru bakılır.

Category: , , , , , , ,

1 yorum:

  1. Kahve falı ile ilgili sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. İletişim için - marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil