Coal Harbour Marina evleri, iç ve dış tasarımları 2012

jrmateja | 21:42 | 0 yorum



Vancouver Breathtaking Coal Harbour Marina Bu muhteşem modern bir yüzen ev ev sahipliği yapmaktadır.Yüzen ev liman kalıcı olarak ikamet edecek yeni olduğunu ve en etkileyici bir şüphe biri olmadan.

Bir zamanlar liman dizilmiş tekne tutuyorev dış parçası bir haraç oluklu çelik kaplanmışgibiAma modern bir bükümçelik spor bir ayna yerine tekne barakalar vardı mat gribirden bitirmek.

Kendi ideal bir yüzer ev bina ev sahiplerinin karşılaştığı zorluklardan biri de çalışmakzorunda alanı çok sınırlı oldu. Evin ana alan oturma odası, mutfak ve yemek odası içeren açık bir akış harika bir oda tarafından işgal edilir.


Mutfak ve banyo benzer kompakt olması gerekiyordu, ama sayesinde doğal ışıkzenginliği bu şirin ev olmayan bir odaya sıkışık hissediyor. Açık renkli zeminler, duvarlar ve yüzeyler de oda gerçekte olduklarından daha büyük hissettirmek için yardımcı olur.


Güzel liman manzaralı boldur - denizcilik esinlenen yuvarlak pencerelerinden ana yatak odasında iki cam duvarlarına.Suyun y
umuşak hareket rahatlatıcı bir sürekli hareketoluşturur.

Kolayca kayan evin en etkileyici özelliği çatı güverteBu güvertede bir koltuk itibarensakinleri şehrin ve Kuzey Amerika'daki en güzel limanlarından birine muhteşemmanzarasını izleyebilirsiniz.

Category: , ,

0 yorum